6977397778 Ευάγγελου Μαρκογιαννάκη 58 gveamm@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Βαρδάκης Γεώργιος
Ηλεκτρολογικά Έργα | Ηράκλειο Κρήτης
 
 

Η Εταιρεία Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμών Γεώργιος Βαρδάκης, με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο φορέα στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών. Με πολυετή πείρα και επαγγελματισμό, ο ηλεκτρολόγος Γεώργιος Βαρδάκης και η ομάδα του παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν ευρύ φάσμα ηλεκτρολογικών αναγκών.

 

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εξειδικευμένους αυτοματισμούς, κατασκευή δικτύων και ηλεκτρολογικά έργα. Με επαγγελματική προσέγγιση και συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρεία εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καινοτόμες Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές
 

Η εμπειρία μας περιλαμβάνει επίσης ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις, καθώς και την αντιμετώπιση ηλεκτρικών βλαβών. Στοχεύουμε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε πελάτη, με έμφαση στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ενεργειακή απόδοση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν προκλήσεις κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς.
 
 
 
Η Εταιρεία Ηλεκτρολόγων Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμών Γεώργιος Βαρδάκης είναι εδώ για να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες που εμπνέονται από την αξιοπιστία, την επαγγελματική ακρίβεια και τον σεβασμό προς τις ανάγκες και τις εκάστοτε προδιαγραφές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ